ETIQUETA HTML GOOGLE SEARCH CONSOLE:

Si estàs organitzant el comiat de solter o soltera d’algun dels teus amics opta per un pla fora del comú! Gaudir del Karting és sempre una aposta segura. Comiat de solter amb karts.

Si el que cerques és planificar un comiat original envoltat d’amics, pots passar el teu dia en Karting Salou i gaudir tant dels karts, com dels nostres recreatius i fins i tot gaudir dels diferents menús que oferim en les instal·lacions.

Una altra de les opcions és afegir el karting com una de les activitats a realitzar durant el comiat. Si el teu pla és organitzar el comiat a Salou, Cambrils o Tarragona tens l’excusa perfecta per a reptar als teus amics a una carrera.

Un esdeveniment tan especial com aquest només es viu una vegada, així que si us agrada la velocitat i l’adrenalina en Karting Salou disposem de gran varietat de competicions per a grups.

En la competició Sprint Race et prepararem amb un brífing, podràs gaudir de 8 minuts de classificació i tancarem la competició amb 8 minuts més de carrera final, t’atreveixes?
Si vols més diversió, la teva opció ideal és la Grand Race. En aquesta mena de competició gaudirem d’un brífing inicial, seguirem amb 8 minuts d’entrenament, una vegada preparats donarem pas als 8 minuts de classificació i el colofó de 10 minuts de carrera final, a quin amic vols reptar?

El nostre circuit d’adults compta amb més de 900 metres, en els quals podràs posar a prova la teva velocitat i tècnica i a més, des del dia 6 de juny fins a l’11 de setembre de 2022 disposem de diferents horaris de bus gratuït que t’acostarà fins a les nostres instal·lacions des de diferents punts com Vilafortuny, Salou o La Pineda.

Gaudeix d’una activitat especial en Karting Salou Segur que el teu amic t’agrairà aquest comiat de solter única! Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a organitzar el teu dia en el nostre circuit.